Amy Winehouse gecremeerd in Noord-Londen

Gister is zangeres Amy Winehouse gecremeerd in het Golders Green crematorium in Noord-Londen. Familie en vrienden namen daar afscheid van de zangeres, die afgelopen zaterdag dood gevonden werd in haar appartement in Camden.

Er was voldoende politie aanwezig om de ongeveer 500 toegestroomde fans op afstand te houden.

Het Golders Green crematorium waar Winehouse werd gecremeerd is overigens het eerste crematorium wat ooit werd geopend in Londen en geldt als oudste crematorium in heel Groot-Brittannië. Het werd geopend is 1908 en heeft al vele bekende personen gecremeerd, waaronder leden van de Royal Family.

Nu is daar dus treurig genoeg een bekendheid bijgekomen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *