Nu al Kerstshoppen in Londen?

De thermometer gaf gister 25 graden aan in de Londense Oxford Street, maar toch heerste er in deze straat al een echte kerstsfeer. Warenhuis Selfridges opende gister namelijk al hun kerstafdeling geopend. Let wel, we leven op dit moment op 29 juli, 148 dagen voor kerst.

Kerst in Londen
Heb je er al zin in?

Klanten van het warenhuis stonden daarom ook wel even vreemd te kijken, maar sommigen gingen wel over tot koop. “Ik vond het toch wel erg speciaal en heb een houten Kerstman gekocht, als een soort van souvenir”, aldus de Duitse Claudia Beer, die op dit moment op vakantie is in Londen. 

Dus wie er er nu al behoefte aan heeft, kan bij Selfridges dingen de nieuwste kerstartikelen ontdekken, zoals kerstballen met de Engelse vlag of een hippe ijsberenmuts – dan ben je er in ieder geval op tijd bij.

En mocht je alvast een hele nieuwe ballenset voor je kerstboom willen kopen: wit en zilver zijn de hipste kleuren dit jaar. Dat je het vast weet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *