Londense huis William en Kate onderdeel van spooktour?

Het Londense huis van de hertog en hertogin van Cambridge, Prins William en zijn vrouw Kate Middleton, zal onderdeel gaan uitmaken van een ‘spooktour’ met Halloween..

Kensington Palace William Kate
Het Kensington Palace in Londen.
Al jaren gaat het gerucht dat het Kensington Palace in London, waar het echtpaar woont, vol zou zitten met geesten. “Er gebeuren veel onverklaarbare dingen in dat paleis, door meerdere mensen afhankelijk van elkaar gemeld. Er zijn ‘s nachts voetstappen te horen en dat soort dingen. Erg fascinerend voor wie daar geïnteresseerd in is“, aldus een anonieme bron.

En nu kunt u het dus zelf gaan ontdekken, want in het Halloween (28 tot en met 31 oktober) wordt het paleis opengesteld voor een ‘spooktour’. Zo kunnen bezoekers zelf gaan ontdekken wat er waar is van alle geestenverhalen rondom het Kensington Palace.

Het paleis in de wijk Chelsea is al sinds 1689 eigendom van de koninklijke familie en was eerder het onderkomen waar William met z’n broer Harry en diens moeder Diana woonde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *