Nieuw treinstation Londen Southend geopend

London Southend Treinstation
Het London Southend Treinstation

>> Wilt u weten hoe u van Londen Southend makkelijk naar het centrum komt? Kijk op onze Londen Southend pagina.


Gisteren heeft de Britse minister van Verkeer Theresa Villiers het nieuwe treinstation voor luchthaven Londen Southend geopend.

Het treinstation, dat een stop is op het traject van Southend Victoria naar London Liverpool Street, is al sinds juli in gebruik en brengt 8 keer in het uur reizigers van en naar het centrum van Londen.
De rit naar hartje Londen duurt vanaf Londen Southend zo’n 50 minuten, terwijl je de trein ook de andere kant op kunt nemen naar Stratford. In dat geval doe je er 3 kwartier over om in deze stad te komen waar diverse Olympische nummers worden afgewerkt.

Gelegen in het hart van de luchthaven, ligt het treinstation op slechts 100 meter van de vertrekhallen van London Southend. Passagiers die alleen handbagage bij zich hebben, zouden in 15 minuten van trein naar vliegtuig kunnen komen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *