Drie meisjes neergeschoten in west-Londen

Schietpartij Kensington and Chelsea, Londen
Politieonderzoek na de schietpartij in Kensington and Chelsea

Afgelopen weekend zijn 3 meisjes neergeschoten op de John Fearon Walk in west-Londen. De slachtoffers, 17, 18 en 19 jaar, werden beschoten voor een woning op een landgoed in de chique wijk Kensington and Chelsea.

Een van de slachtoffers werd afgevoerd in kritieke toestand, maar maakt het inmiddels goed.

De politie heeft geprobeerd om de schutter te vinden, die waarschijnlijk een zijn kogels afvuurde vanuit een auto. Tot op heden hebben ze echter nog geen enkel spoor gevonden. “We zijn aan het onderzoeken hoe deze drive-by shooting heeft kunnen gebeuren en we hebben veel man op de zaak gezet, maar op dit moment hebben we nog geen aanwijzingen“, aldus een woordvoerder van de politie.

De lokale politici maken zich al langer grote zorgen om het toenemende geweld onder jongeren in Londen. Eerder werd al geprobeerd om de wijk Kensington veiliger te maken, nadat jeugdbendes het als hangplek gingen gebruiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *