Veel vluchten Londen Heathrow gecanceld om mist

Vluchten Londen Heathrow gecanceld
Londen Heathrow in de mist
De mist die ook ons land parten speelden, heeft op de Londense luchthavens voor grote problemen gezorgd. Londen Heathrow had nog de meeste last van de mist, vanmorgen vroeg waren er al 18 vluchten geschrapt.

In de loop van de ochtend trok de mist wat op, waardoor het vliegverkeer gestaag weer op gang kon komen. “Nu kunnen we eindelijk weer wat meer vliegtuigen tegelijk op de start- en landingsbanen laten, waardoor het vliegverkeer richting Londen weer herstart kan worden”, aldus een woordvoerder van het vliegveld.

Londen Heathrow is de grootste luchthaven van de Britse hoofdstad en moest daardoor verreweg de meeste vluchten cancellen. Op vliegvelden als Londen Stansted bleef de schade beperkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *