Joodse Film Festival Londen neemt jaar pauze

Londense Joodse film festival
Het Joodse film festival in Londen neemt een sabbatical.
Het Joodse Film Festival in Londen neemt een jaartje pauze – in 2012 zal de organisatie van het festival even gas terug nemen. “Deze sabbatical geeft ons de mogelijkheid om even rustig te kijken naar een aantal veranderingen die we willen doorvoeren“, aldus Thelma Rosner, een kunstenaar die dit festival mede organiseert.

Afgelopen november werd het festival voor de 13e keer georganiseerd, maar men zal dus tot 2013 moeten wachten op de 14e editie.

Overigens zal de uitgangspositie van het Londense festival ondanks eventuele aanpassingen, niet veranderen. “De educatieve element over de Joodse geloof en de verbinding met andere culturen, zal bovenaan blijven staan.“, aldus Rosner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *