Baas dode Londense spion verdacht van moord

LONDEN – Vorig jaar heeft de politie in Londen het verminkte lichaam gevonden van Gareth Williams, die als spion werkte voor de Britse inlichtingendienst. Hij werd naakt gevonden in een sporttas, met vele steekwonden. Tot nu toe tastte de politie nog in het duister over wie Williams aan z’n einde had gebracht, maar inmiddels wordt de baas van de spion verdacht.

De recherce kwam namelijk achter het opmerkelijke feit dat de baas van Williams pas een week na zijn dood melding maakte bij de politie dat Williams niet meer op z’n werk was verschenen. Reden genoeg om aan te nemen dat hij van meer weet.

De leidinggevende is ondervraagd, maar kon niet worden vastgehouden. Hij geldt wel als hoofdverdachte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *