‘Naakte’ demonstratie Londen voor bloeddonaties

LONDEN – Het was waarschijnlijk een goed idee toen het bedacht werd, maar de 8 demonstranten die gister bijna naakt demonstreerden voor meer bloeddonaties, hadden waarschijnlijk even geen rekening gehouden met het weer. Het stroomde gister van de regen in Londen, waardoor de demonstratie onder een paraplu plaatsvond.

Van een afstandje leken ze naakt, maar de 4 mannen en 4 vrouwen droegen huidkleurig ondergoed toen ze hun rondjes rond het St. Pancras Station in Londen liepen. Ze waren verder beschilderd met de hoofdaderen van het menselijk lichaam.

Groot-Brittannië heeft een groot tekort aan bloeddonoren, en met het oog op de Olympische Spelen van komende zomer wordt de vraag naar bloed alleen maar groter.

Naakt demonstreren Londen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *