Nieuw-Zeelandse omgekomen in botanische tuin Londen

LONDEN – Afgelopen week is een Nieuw-Zeelandse vrouw omgekomen in Kew Gardens in Londen. Asics Gel Lyte 3 De vrouw bezocht deze botanische tuinen, new balance 577 femme maar kreeg vanwege de storm van van de week een tak op haar hoofd en stierf aan haar verwondingen.We hoorden een harde knal, Nike Air Max 2017 Heren alsof er iemand een pistoolschot loste“, aldus een ooggetuige. Chaussures Asics FemmeWe renden naar de plek waar het geluid vandaan kwam en zagen de vrouw liggen, Nike Air HUARACHE Pas Cher met haar gezicht in het gras en een grote zware tak op haar hoofd. nike air max 1 pas cher Ze was niet meer te redden.” De vrouw was van oorsprong Nieuw-Zeelandse,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *