Amerikaanse basketballer Dwyane Wade niet naar Londen

Dwyane Wade mist Londen 2012
Dwyane Wade tijdens de play-offs
LONDEN – De Olympische Spelen in Londen kunnen niet rekenen op de aanwezigheid van Amerikaanse basketbalster Dwyane Wade. Wade speelde de play-offs van de Amerikaanse basketbalcompetitie ondanks een knieblessure, maar moet daardoor Londen 2012 wel laten schieten.

Ik vind het erg jammer, ik had graag naar Londen gegaan. Maar ik moet een beslissing nemen die het beste is voor mij en m’n lichaam. En nu geen rust nemen, zou er voor kunnen zorgen dat m’n carriere in gevaar komt, en dat wil ik zeker voorkomen“, aldus Dwyane Wade in een officiële verklaring.

Wade speelde alle 23 play-off wedstrijden voor zijn team Miami Heat. En met succes, want afgelopen week kroonden zij zich tot kampioen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *