De Olympische Spelen in Londen – woensdag 8 augustus 2012

LONDEN – We zitten alweer halverwege de laatste week van de Olympische Spelen in Londen. Vandaag brengt heel veel atletiek en ook de Nederlandse BMX’ers mogen aan het werk vandaag.

Vandaag zou Gregory Sedoc voor een verrassing kunnen gaan zorgen op de 110 meter horden, waar hij vandaag in uit komt. Ook Churandy Martina, die al uitkwam in de finale van de 100 meter sprint, komt vandaag in actie, hij loopt de halve finale van de 200 meter sprint. De series wist hij overtuigend te winnen.

De Nederlandse heren en dames die BMX rijden moeten vandaag ook aan de bak. Zo rijdt Laura Smulders vandaag om 16:00 uur haar seriewedstrijd en moeten 40 minuten later Van der Biezen, van Gendt en van Gorkom aan de slag op het Olympic Park.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *