Grote veteranenoptocht met auto’s van Londen naar Brighton

Londen to Brighton Veteran Car Run komende zondag
De Londen to Brighton Veteran Car Run van vorig jaar.
LONDEN – Komende zondag zal er een grote veteranenoptocht worden gehouden tussen Londen en Brighton. De veteranen zullen plaats nemen in ruim 500 oldtimers die gebouwd zijn voor het jaar 1905 en zullen zich dan naar Brighton begeven.

116 jaar geleden werd de eerste London to Brighton Veteran Car Run gehouden, en is sindsdien een grote traditie geworden. “Het is schitterend dat wij dit telkens weer kunnen organiseren“, aldus een woordvoerder van het evenement. “Er staan duizenden mensen langs de kant om naar de oude auto’s en de veteranen te kijken. Die krijgen hier ook echt een geweldig gevoel van.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *