Indische veteraan doodgestoken in Londen

LONDEN – Afgelopen weekend is de Indische veteraan Kuldeep Singh Brar doodgestoken in de drukke Londense Oxford Street. Singh Brar (78) liep met zijn vrouw door de drukke winkelstraat vanaf zijn hotel naar een restaurant toen hij werd aangevallen door 4 mannen en in zijn nek werd gestoken.

De veteraan, die als generaal in 1984 meevocht in de bestorming van de Gouden Tempel in Amritsar, wordt door een aantal Indische groeperingen verantwoordelijk gehouden voor de meer dan 1000 doden die bij deze operatie vielen.

De Londense politie kan nog niet zeggen of de dood van Singh Brar met zijn verleden te maken heeft.

1 thought on “Indische veteraan doodgestoken in Londen”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *