Londense burgemeester bedankt Moslims voor Londen 2012

LONDEN – Londense burgemeester Boris Johnson heeft gister in een speech de Islamitische inwoners van Londen bedankt voor hun inzet tijdens de Olympische Spelen afgelopen zomer. Hij deed dit tijdens een bijeenkomst van moslims in de City Hall.

Afgelopen jaar is geweldig geweest voor Londen met alle festiviteiten, maar dat had zonder haar inwoners onmogelijk geweest. Ik heb zo veel Islamitische inwoners zich zien inzetten voor de Spelen, als vrijwilliger, ambassadeurs en natuurlijk de sporters zelf. Het moment dat Mohammad Farah twee medailles won voor ons land, vond ik een van de mooiste momenten van Londen 2012. Bedankt voor jullie inzet en plezier“, zei Johnson in zijn speech.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *