Londense burgemeester: Mumbai moet schoner worden

LONDEN – De burgemeester van Londen, Boris Johnson, heeft tijdens zijn 6-daagse bezoek aan India aangegeven Mumbai maar een vieze stad te vinden. “Het is misschien niet aan mij om hier iets van te zeggen, maar Mumbai zou echt iets moeten doen aan de rommel.

Ik zie Mumbai dezelfde fouten maken als Londen een aantal jaren geleden“, aldus Johnson. “Men moet zich niet alleen richten op infrastructuur, maar ook het woongenot voor de mensen vergroten, iets doen waar alle inwoners wat aan hebben.

Wel vind Jonhson dat de stad al de goede richting op gaat. “Er is veel veranderd sinds de laatste keer dat ik hier kwam. De skyline is compleet veranderd door de nieuwe gebouwen die er bij zijn gekomen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *