Beveiliging Marathon Londen aangescherpt

LONDEN – Naar aanleiding van de aanslag op de marathon van Boston afgelopen maandag, Nike Air Max 2016 Dames Zwart heeft de organisatie van de marathon van Londen haar beveiliging aangescherpt. Scarpe Nike Komende zondag zal dit evenement in de Britse hoofdstad plaats vinden. Slechts een paar uur na de bomaanslag in Boston, Goedkoop Nike Air Max 2017 maakte de organisatie van de Londense marathon al bekend dat er zeker geen sprake zou zijn van aflasting. nike tn 2017 hommeNu de marathon aflasten zou buigen voor het terrorisme zijn: wij zien het juist als eerbetoon aan de slachtoffers in Boston om de marathon hier in Londen juist door te laten gaan“, Goedkoop Air Max Nike aldus een officiële verklaring. Goedkoop Nike Air Max Wat de extra veiligheidsmaatregelen zullen inhouden, is nog niet bekend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *