Gevonden lijk in Londen is van verstekeling vliegtuig

Aangetroffen dode man londen verstekeling
Aangetroffen dode man Londen verstekeling vliegtuig.
LONDEN – De dode man die gister in west-Londen werd gevonden en die ogenschijnlijk uit de lucht was komen vallen, Nike Air Max 2016 Heren is waarschijnlijk een verstekeling van een vliegtuig geweest. air max 2017 goedkoop De man werd midden op straat aangetroffen en was al overleden. De man werd geïdentificeerd als José Matada, Adidas 2017 Goedkoop een man uit Angola die gister 26 jaar werd. shaly.fr Waarschijnlijk heeft hij zich verscholen in het landingsgestel en was waarschijnlijk al overleden toen het vliegtuig zich klaarmaakte om te landen op Londen Heathrow.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *