Londen geschokt om terreurdaad

Terreurdaad moord militair Londen
Bloemen zijn een stille getuige van de terreurdaad die zich gister in Londen afspeelde.
LONDEN – Heel Londen werd gister opgeschrikt door een terreurdaad: in de Londense wijk Woolwich werd gister een Britse militair afgeslacht door 2 mannen. La chaussure de running Asics Op klaarlichte dag reden de daders de militair klem en begonnen met hakmessen hem te doden. Tegen verschrikte omstanders verklaarden de twee buitenlands ogende mannen dat het spijtig was dat vrouwen dit hadden moeten zien, Adidas ZX Flux Heren maar dat in hun eigen land ook vrouwen verden vermoord door te Britten. Fjallraven Kanken Classic In heel Groot-Brittannië is geschokt gereageerd om deze brute terreurdaad, adidas schoenen maar burgemeester Boris Johnson van Londen riep de inwoners van de stad zich niet bang te laten maken en ‘door te gaan met het normale leven’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *