Londense ‘Parktheater’ is succes

LONDEN – Het Londense parktheater, fjallraven kanken outlet in mei geopend in Finsbury Park, Adidas ZX Flux Heren noord-Londen, Baskets Under Armour Pas Cher is een succes. kanken fjallraven france De organisatie van het theater geeft aan ook komend seizoen diverse voorstellingen te laten spelen. Zo zullen er komend jaar in het Finsbury Park twee wereldpremieres plaatsvinden, namelijk het theaterstuk ‘Twelfth Night’ van Snapdragon Productions en het theaterstuk ‘Adult Supervision’. Nike Max Shoes UK Het laatsgenoemde stuk is geschreven door een van de initiatiefnemers van het parktheater, Sarah Rutherford. Nike Air Max 2016 Heren wit Als u het volledige programma van het Park Theatre in Finsbury Park wilt zien,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *