South River Bank bij Waterloo Station

Londen - London Eye
De London Eye aan de South River Bank.
LONDEN – Londen kent veel mooie plekjes waar jij je uren kunt vermaken. Het is een dure stad, maar gelukkig zijn er veel goedkope vliegtickets naar de stad te verkrijgen. Een van de bekendste plekken is de London Eye en de rivierkade die uitzicht heeft op The Houses of Parliament. Veel mensen maken een rondje in het reuzenrad en vertrekken daarna weer naar een ander deel van de stad. Zonde, want er is nog veel meer te zien langs de zuidkant van de Thames. Musea tegenover de London Eye Naast de ticketshop tegenover de London Eye zitten maarliefst vier musea. kopen nike air max 2017 Als eerste zit er de Dali Universe waar verschillende werken van de Spaanse kunstenaar worden getoond. Ook de lantarenpalen langs de South River Bank zijn in Dali stijl. nike air max 2017 pas cher homme Daarnaast zit het London Aquarium. Dit is een geliefde attractie bij kinderen. Wanneer je van provocerende moderne kunst houdt, is The Saatchi Gallery zeker een aanrader. nike air max chaussure pas cher Voor de gameliefhebbers is er ook een museum: The Namco Museum. Wanneer je bijvoorbeeld een vliegticket naar Londen hebt geboekt bij een goedkope luchtvaartmaatschappij, dan vlieg je vanuit Nederland vaak over de London Eye. Voorbij de Jubilee Gardens Aan de linkerkant van de London Eye ligt een klein parkje genaamd The Jubilee Gardens. Hier kun je ‘s zomers lekker picknicken en er worden regelmatig kleine festivalletjes georganiseerd. nike chaussures Als je iets verder loopt kom je bij een stukje van de River Bank waar veel eetkraampjes staan. Hier vind je ook straattheater en jonge artiesten die hun talenten aan de toeristen willen laten zien. Tweedehands boekenmarkt Loop nog een klein stukje door en je ziet onder de brug een grote tweedehands boekenmarkt. Hier vind je van allerlei soorten boeken in verschillende talen. Nike Sko Nettbutikk Voornamelijk Engels en Duits, maar je kunt er ook een Nederlands boek tussen vinden. New Balance Pas Cher En Ligne Tate Modern Museum Een van de meest indrukwekkende musea van Londen is het Tate Modern. Dit gigantische gebouw kent een van de grootste moderne kunstcollecties en het mooie is dat je, zoals in alle Londendse musea, gratis naar binnen kunt! Alleen voor bijzondere tentoonstellingen wordt een entree gevraagd, maar hun vaste collectie kun je gratis bekijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *